Klanten getuigen over hun ervaring met Dakwerken De Bondt Yves

 

Wouters uit Aarschot

Langs deze weg wil ik jullie bedanken voor de goede service en werkzaamheden. Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling en zullen jullie zeker aanbevelen voor het plaatsen van een nieuw of renovatie van een dak of gevelbekleding.

Mevr. Bekkers uit St Truiden

“Geachte, Met deze willen wij U feliciteren met de kwaliteit en vriendelijkheid van uw personeel. Gisteren kwam een technieker naar een lek aan ons dak kijken. Hij was niet alleen stipt op de afspraak ondanks het slechte weer, maar klaarde de klus in “no time” We zijn tevreden klanten. Dank U. Met vriendelijke groeten.”

 De heer Jacobs uit Diest

“De loft waar ik woon is gerenoveerd. Na een bezoek aan deze website en contact te hebben genomen, heb ik meteen gekozen voor de beste oplossing en juiste keuze voor mijn dak.” Deze jongens kennen hun vak. dankjewel!

 Teurlings uit Hasselt

Ik zou Dakwerken De Bondt zeker aanraden want er is een goede verhouding in prijs en kwaliteit. Het is gewoon een goed bedrijf en we zouden hun sowieso opnieuw vragen voor ons volgend project.

 

Recente projecten
Offerte aanvragenBent u geïnteresseerd in de diensten die wij u kunnen bieden? Via ons contactformulier kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor een GRATIS prijsofferte.


Offerte aanvragen